🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.sys.sun
Article #14041

Double-high vs Triple-high VME slots

#14041
From: Patrick Goebel
Date: Fri, 02 Mar 1990 06:04
21 lines
1375 bytes
The SPARCseries 300 machines come equipped with both "double-high (6U)"
and "triple-high (9U)" VME slots.  In the latest Catalyst catalog, a great
many 3rd party VME hardware products require a "double-WIDTH to
triple-WIDTH VME adapter board".

Q1.  Are "double-HIGH" and "double-WIDTH" synonymous?  Likewise for
     "triple-HIGH" and "triple-WIDTH"?

Q2.  Does the Catalyst requirement mean that 
     (a) the 3rd party product is equipped with a double-width interface that
         needs to be adapted to a triple-high VME bus on the Sun, or
     (b) the other way around?

Q3.  If the answer to Q2 is (a), does this mean that such a product would
     connect directly (i.e. without an adapter) to a double-high VME slot on
     the Sun?  Likewise if the answer to Q2 is (b)?

I promise my first-born child to anyone with the (correct) answers.

Patrick Goebel--romeo@lindy.stanford.edu
CASBS--Reluctant SysAdmin
Technical Details
Message-ID: <5424@brazos.Rice.edu>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!jarvis.csri.toronto.edu!cs.utexas.edu!rice!sun-spots-request

Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!jarvis.csri.toronto.edu!cs.utexas.edu!rice!sun-spots-request
From: lindy!romeo@lindy.stanford.edu (Patrick Goebel)
Newsgroups: comp.sys.sun
Subject: Double-high vs Triple-high VME slots
Keywords: Hardware
Message-ID: <5424@brazos.Rice.edu>
Date: 2 Mar 90 06:04:32 GMT
Sender: root@rice.edu
Organization: Sun-Spots
Lines: 21
Approved: Sun-Spots@rice.edu
X-Sun-Spots-Digest: Volume 9, Issue 60, message 14