Article View: comp.mail.headers
Article #528Re: Are underbars considered bad form for addresses in
From: Patrick Barron
Date: Fri, 01 Apr 1988 17:10
Date: Fri, 01 Apr 1988 17:10
12 lines
1026 bytes
1026 bytes
In article <4289@hoptoad.uucp> pozar@hoptoad.UUCP (Tim Pozar) writes: > As the subject says... Can underbars be used in the name of > the user in the address of INTERNET or UUCP addresses? > > eg. Tim_Pozar@fidogate.fidonet.org Interpretation of anything to the left of the "@" sign is left up to the recieving host. In theory, you can put anything there (even delimiter characters, if you enclose the whole thing on the left with quotation marks). --Pat.
Technical Details
Message-ID:
<4838@aw.sei.cmu.edu>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!water!watmath!clyde!att-cb!att-ih!pacbell!ames!mailrus!tut.cis.ohio-state.edu!bloom-beacon!mit-eddie!bbn!rochester!PT.CS.CMU.EDU!sei!sei.cmu.edu!pdbReferences:
<4289@hoptoad.uucp>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!water!watmath!clyde!att-cb!att-ih!pacbell!ames!mailrus!tut.cis.ohio-state.edu!bloom-beacon!mit-eddie!bbn!rochester!PT.CS.CMU.EDU!sei!sei.cmu.edu!pdb From: pdb@sei.cmu.edu (Patrick Barron) Newsgroups: comp.mail.headers Subject: Re: Are underbars considered bad form for addresses in Message-ID: <4838@aw.sei.cmu.edu> Date: 1 Apr 88 17:10:50 GMT References: <4289@hoptoad.uucp> Sender: netnews@sei.cmu.edu Reply-To: pdb@sei.cmu.edu (Pat Barron) Organization: Carnegie-Mellon University, SEI, Pgh, Pa Lines: 12